D'alta precisió de mesura per coordenades de la màquina, d'alta precisió pont de CMM, d'alta precisió CMM

1.Advanced i la maquinària superior
disseny de l'aspecte 2.Innovative
tecnologia 3.Unique cable de transmissió de patents i el sistema de compensació de temperatura

Detalls del producte

Com un dels fabricants i proveïdors de la Xina al capdavant alta precisió de mesurament de coordenades de la màquina , cmm d'alta precisió , cmm d'alta qualitat , alta cmm precisió , instruments de metrologia d'alta qualitat , d'alta precisió de tipus MMC de pont, que està aquí esperant el seu contacte.

Descripció del producte:

D'alta precisió de tipus pont mòbil (Real) va adoptar amb la maquinària avançada i superior, innovador disseny de l'aparença. El sistema de transmissió adopta la tecnologia única i patentada, equipat amb sistema de control perfecte i un sistema de compensació de temperatura, dóna sèrie real amb un excel·lent rendiment i el potencial futura actualització. Àmpliament utilitzat en el disseny del lloc taller, processos, control de qualitat, la precisió és major.

La seva principal característica és d'alta precisió, d'alta eficiència, adequat per a la majoria de petites detecció de peça de treball i marxa enrere.

paràmetres:

TIPUS

model

abast

model

abast

model

abast

mitjà

Royal7106

700 * 1000 * 600

Reial 9128

900 * 1200 * 800

Royal9158

900 * 1500 * 800

gran

Royal121510

1200 * 1500 * 1000

Royal122010

1200 * 2000 * 1000

Royal152112

1500 * 2100 * 1200

Característiques:

Taula de treball oberta amb gran espai de mesurament de la càrrega, sempre que la salvaguarda premissa fiable per a la gran peça de treball.

Tecnologia de la patent de transmissió de filferro únic i el sistema de compensació de temperatura, fan que el sistema les característiques de moviment, la rigidesa i la precisió es milloren molt.

Combinar l'estabilitat, alta precisió i disseny d'alta eficiència per proporcionar als usuaris una solució perfecta rendible

Descripció tècnica:

1, Mètode d'Elements Finits (FEM, el Mètode d'Elements Finits)

Adoptar internacional avançat mètode d'elements finits (FEM, el mètode d'elements finits) està dissenyat, utilitzant el mètode matemàtic d'aproximat amb el model físic real van ser simulades en diverses condicions de treball, mitjançant l'optimització dels paràmetres i l'esquema de disseny, fa que l'error del model al mínim i generar solució estable.

2, En general adoptada per coixinet d'aire

La màquina sencera adopta envoltat construcció de càrrega d'aire per assegurar la precisió de guia en tot el viatge.

3, el sistema de maneig consta d'una exclusiva tecnologia patentada

Transmissió de filferro per assegurar l'error més petit seguiment i la velocitat de resposta més ràpid en el procés de moure, i millora en gran mesura el comportament dinàmic del dispositiu de mesura, màxim redueix el moviment inèrcia que efectes sobre la precisió del mesurament. I actualitzar el motor de velocitat tradicional a motor especial codificador.

4, patent únic mecanisme d'amortiment

Si bé millorar l'efecte d'amortiment, augmenta la rigidesa del dispositiu d'amortiment, i la seva estructura és simple i fiable, fàcil d'usar i amb un baix cost.

5, el sistema de compensació de temperatura

La màquina sencera adoptat amb el sistema de compensació de temperatura, cada eix té un sensor de temperatura, així com la peça de treball i espai de mesurament tots tenen sensor de temperatura, dur a terme la compensació de temperatura de procés de mesurament per adquisició de la temperatura.

6, contrapès Aire

Adoptat amb avançada tecnologia europea equilibri pneumàtic, cilindre de suspensió per evitar el moviment axial i la interferència entre el sistema de transmissió, a millorar l'exactitud i estabilitat a llarg termini de la màquina de mesurament.

7, sistema de lectura

Usant ranura RTLC reixa i capçal de lectura tònica (la seva principal la característica és la IN -, premeu el botó de modulació de fase automàtic referència TRAC ™ zero, única).

8, el sistema de control

El sistema de control adopta el sistema exclusiu d'Europa internacionalment avançada dalt a baix duals ordinadors de control, el que millora la fiabilitat del sistema i la capacitat anti-jamming en gran mesura ben coneguda.

Opcional capçal de mesurament:

PH10M / PH10MQ + SP25
Cap de la sonda d'indexació motoritzat
PH20
Cinc eixos cap de la sonda vinculació


SP80
El cap de sonda de rastreig
REVO
Alta velocitat, alta precisió de la sonda d'exploració de cinc eixos

Accessoris selectius:

Coixí Anti-vibració
fixture Canviar model de marc

qualificació:

Certificat de Qualitat
PTB
Certificat de calibratge Certificat de calibratge


Caixes de fusta:

tipus general
Aigua Tipus Resistència


Investigació