Màquina manual de mesurament per coordenades, CMM manual, Promas 564

1.y eix guia vies adopta colom tipus de cua, que té alta precisió i bona estabilitat. 2.Software adopta DMIS racionals 3.I eix guia vies adopta colom tipus de cua, que té una bona estabilitat.

Detalls del producte

Com un dels fabricants i proveïdors de la Xina al capdavant manual de la màquina de mesurament de coordenades, cmm manual, Promas 564, que és aquí a l'espera del seu contacte.

Descripció general:

1. Aprovació del FEM avançada (mètode d'elements finits) fa que té una forta rigidesa, la geometria d'error petit, d'alta precisió, d'alt rendiment i alta estabilitat.

2. I eix guia vies adopta colom tipus de cua, que té una bona estabilitat.

Adopció 3. Tres d'eix de repòs pressió d'aire forma de guia d'aire de suport, compost de coixinets d'aire que són auto-neteja, pre-càrrega i d'alta precisió, garanteix la gran lapse de coixinets, fort anti-balanceigs, petita resistència, no l'abrasió i moviment estable.

4. Aprovació del famós sistema d'escala de mesurament cinta de metall que reflecteix món, que té un coeficient d'expansió tèrmica proper amb la major peça de treball i assegurar una bona repetibilitat.

5. Programari adopta la propietat intel·lectual d'auto-propietat i el programari DMIS racional funció forta. Amb la seva perfecta de medició i en línia, serà difícil satisfer la demanda del client amb una solució de mesurament integral.

paràmetres:

ARTICLE DETALLS
tipus Promas564
escala lineal RENISHAW reixa governants de la Gran Bretanya
Resolució del capçal de lectura RENISHAW 1.0um
Rang de mesurament 500 mm × 600 mm × 400 mm
MPEE E≤3.5 + 4L / 1000um
MPEP R≤3.8um

Sonda Opcional:

MCP MH20i
Renishaw MCP ProbeRenishaw Mh20I Probe

Investigació