Màquina de mesurament de coordenades de pòrtic, pòrtic CMM, de tipus planta CMM, màquines de mesurament de tipus pòrtic

1.Adopt internacional avançat mètode d'elements finits (FEM, el mètode d'elements finits) de disseny 2.Overall estructura tipus pòrtic mecànica ús pis 3.Optional alta precisió de la taula de treball

Detalls del producte

Com un dels fabricants i proveïdors d'alta precisió petita màquina de mesurament de coordenades de pòrtic Xina al capdavant, tenim dos tipus de MMC de pòrtic incloent mida petita i gran size.g Estem aquí esperant el seu contacte.

Models opcionals:

TIPUS

model

abast

model

abast

model

abast

petit

Titan 153.012

1500 × 3000 × 1200

Titan 184.014

1800 × 4000 × 1400

Titan 203.015

2000 × 3000 × 1500

gran

Resum (XYZ)

X (1500-3000)

I (3000 12000)

Z (1500-2500)

tecnologia:

1. Adoptar internacional avançat mètode d'elements finits (FEM, el mètode d'elements finits) disseny, usant el mètode matemàtic d'aproximada per dur a terme la simulació de model físic real sota diferents condicions de treball, fa que l'error del model al mínim i generar solució estable mitjançant l'optimització els paràmetres i l'esquema de disseny.

2. Estructura general mecànica ús pis tipus pòrtic, l'estructura de la disposició general amb un espai de mesura més oberta, proporciona una solució de mesurament eficaç per de grans dimensions, pesat peça de treball.

3. taula de treball d'alta precisió opcional, sempre que el banc de treball d'acord a les necessitats de diferents clients per proporcionar la solució perfecta per a la localització de la demanda de grans requeriments de mesurament de la llum més convenients.

4. Tres eixos adopten granit d'alta qualitat, rectificat de precisió i de suport de càrrega després d'envelliment artificial, garanteix l'exactitud de la guia de tres eixos ha arribat al nivell 000

5. Tres eixos adopten quiescent manera la pressió d'aire de guia d'aire de suport, compost de coixinets d'aire que són auto-neteja, pre-càrrega i alta precisió.

6. Adoptat amb sistema de compensació de temperatura, decorar un sensor de temperatura a cada eix, així com en el disseny de la peça de treball i espai de mesurament té un sensor de temperatura, l'adquisició de temps real de mesurament de procés per compensació de temperatura.

7. Tres eix del sistema de conducció adopta la tecnologia única i patentada, fa que el sistema de moviment de seguiment d'error més petit i la resposta del sistema de velocitat més ràpid i millora en gran mesura el comportament dinàmic dels equips de mesurament gran, redueix els efectes d'inèrcia en el moviment precisió del mesurament.

8. CMM es va unir al sistema de protecció, inclosa la protecció contra caigudes de l'eix Z, el mesurament d'avís de col·lisió cap i el sistema de monitorització i control en temps real, que milloren en gran mesura la viabilitat de seguretat de la gran CMM.

Opcional capçal de mesurament:

PH10M / PH10MQ + SP25
Cap de la sonda d'indexació motoritzat
SP80
El cap de sonda de rastreig

PH20
Cinc eixos cap de la sonda vinculació
REVO
Alta velocitat, alta precisió de la sonda d'exploració de cinc eixos


certificació:

Certificat de Qualitat
PTB
 rubber shock pad 106 pieces fixture
Certificat de calibratge Certificat de calibratge
 high quality with calibration certificate high quality with calibration certificate

Accessoris opcionals:

fixture Mòdul de Canvi Marc


Investigació