De grans dimensions pòrtic CMM, gran màquina de mesurament de pòrtic, la màquina measuirng bilateral

compensació en temps 1.Real per a la tecnologia de mesurament de quantitat geomètric esquema de configuració 2.Diversified i capacitat de mesurament de múltiples funcions 3.Adopted amb sistema de compensació de temperatura

Detalls del producte

Com un dels fabricants i proveïdors d'alta precisió gran pòrtic de la Xina al capdavant màquina de mesurament, grans MMC de pòrtic, gran màquina de mesurament de pòrtic, equips meausirng pòrtic, la màquina measuirng bilateral, cmm bilateral, és aquí a l'espera del seu contacte.

Descripció del producte:

Com a mitjà de sistema de mesurament de pòrtic d'alta precisió, que s'utilitza principalment en automoció, aeroespacial, de transport pesat i la indústria del motlle, completar la detecció ràpida de grans artefactes d'especificació, proporcionar un excel·lent rendiment dinàmic i solució de mesurament de la peça de treball sobrepès, una varietat de configuració per a satisfer la demanda de diferent mesura de la peça de treball, proporcionar escaneig i solució de contacte, aplicació de detecció de peça de treball gran completa amb una alta eficiència, d'alta precisió.

paràmetres:

tipus

Resum (XYZ)

Rang de mesurament (mm)

X (1500-3000)

I (3000 12000)

Z (1500-2500)

MPEE (um)

Des 3,2 + 3.3L / 1000

Característiques:

1. La tecnologia d'anàlisi d'elements finits fiable per garantir l'estabilitat a llarg termini de l'equip.

2. La compensació en temps real per a la tecnologia de mesurament de la quantitat geomètrica per assegurar una alta precisió i fiabilitat.

3. Dissenyat especialment per de grans dimensions peça de treball per complir amb els requisits de les aplicacions de la indústria aeroespacial, avions, indústria naval.

4. esquema de configuració diversificada i capacitat de mesurament multifunció per proporcionar als usuaris amb diverses opcions.

5. Pot ser aplicat a diversos medi ambient, ràpid, d'alta precisió, el mesurament completa de tot tipus de complicada peça de treball.

Sistema de sonda opcional:

PH10M / PH10MQ + SP25
Cap de la sonda d'indexació motoritzat
PH20
Cinc eixos cap de la sonda vinculació


SP80
El cap de sonda de rastreig
REVO
Alta velocitat, alta precisió de la sonda d'exploració de cinc eixos

Més detalls:

calibratge

Ambient necessari :( Més detalls )

Temperatura

20 + 2 1 / h 1 / m2 / 24h

humitat

40% -70%

Font d'alimentació

220V + 10%, 50Hz-60HZ

Subministrament d'aire

≥0.55Mpa


Investigació