Casa > Solucions > Contingut

Els catalitzadors de desenvolupament industrial - pont Coordinar màquina de mesurament (CMM)

Aug 08, 2016

Des de la dècada de 1960, la producció industrial havia estat desenvolupat molt ràpidament. Sobretot després de la pujada de màquines eines, maquinària, automoció, indústria aeroespacial i electrònica, diversos tipus de tecnologia avançada de proves i instruments són necessaris, perquè les tres Coordinar màquina de mesurament que encarna la tecnologia 3d mesura sorgeix en el moment històric i té ràpid desenvolupament i millora.

La precisió de la mesura d'eines de mesura tradicionals (com micròmetre, pinces, indicador de bloc, etc.) és generalment baix, que pot ser usat en l'àmbit del qual general precisió no és alt. Però per a productes d'alta tecnologia, les dades de mesurament no està satisfet, i costa recursos materials de mà d'obra per mesurar les petites parts un per un. L'aparició de tres coordenades oficialment va trencar aquest problema difícil.

advanced and precision bridge measuring machine to provide practical measuring solutions

El 1956, coordenades primer del món desenvolupat per la companyia britànica FERRANTI, màquina de mesurament llavors després d'una sèrie de millora, el 1964, l'empresa Suïssa SIP va començar a utilitzar programari per mesurar la distància entre punts, que es va inaugurar l'ús de mesura de programari. Després del ràpid desenvolupament de la tecnologia informàtica, vinguda de època CNC , la funció de la Coordinar màquina de mesurament és més fort i la precisió de la mesura és major.

Amb el progrés de la ciència i la tecnologia, la funció, precisió i qualitat de la tres coordenades màquina mesura són millorar gradualment, sobretot en la recerca i el desenvolupament de màquines eines, maquinària, automoció, aeroespacial i diverses peces complicades producció. En resposta a la competència global, les empreses de fabricació són també concedeix gran importància a millorar l'eficiència mecanitzat i reduir el cost de producció. Entre ells, el més important és per produir productes de gran qualitat. Per tal de garantir la mida de les parts i del rendiment tècnic es reuneixen els requisits, les empreses emetre gestió de qualitat estrictes. Només en la premissa de garantia a la producció d'alta qualitat pot el fabricant adonar-se la supervivència i el desenvolupament.

Tres Coordinar màquina de mesurament amb la seva alta precisió, alta capacitat digital flexible i excel·lent es converteix en un important mitjà de garantia de qualitat en disseny modern, desenvolupament, fabricació, transformació i fabricació.Indiqueu a nosaltres si preguntes o assessorament

Correu electrònic:overseas@cmm-nano.com