Casa > Solucions > Contingut

CMM entorn condicions

Aug 24, 2016

Com Coordinar màquina de mesurament és aparells de mesura de precisió, la condició de medi ambient pot afectar la seva precisió en certa mesura, mesurament manera que garantir les millors condicions laborals.

1. requisit temperatura per a la mesura d'alta precisió

1.1 rang de temperatura: 20±2 ℃

1.2 canvi de temperatura: < ℃ 0.5/h; < 1 ℃ / 24h

1.3 Gradient de temperatura: < 0.5 ℃/m

1.4 màquina de equilibrar el temps de temperatura: > 48h

Observacions: L'exactitud màquina disminuirà si la temperatura no arriba als requisits estàndards.

2. l'humitat relativa

La humitat de l'entorn de treball afecta la màquina en els següents dos aspectes principals:

Humitat alta fa que sigui fàcil s'oxida les parts de la màquina per afectar el funcionament de la màquina i vida; Baixa humitat fa que sigui fàcil de produir estàtica per causar mala influència a l'explotació del sistema informàtic i control. La gamma d'humitat adequat és del 45%-60%.

3. neteja

Com estàtics i pols pot possiblement afectar la màquina de mesura, mantenint dustproof i han de ser considerats anti estàtic en el disseny de la superfície del terreny i superfície de paret.

4. subministrament d'aire

Net i sec. La humitat és inferior al 15%

Consum d'aire: 50L/min

Pressió d'aire: barra de 6-10

5. alimentació

AC a 220 v, 50Hz, 2.5KVA; fons de fluctuació de tensió hauria no gran que un 5% de la qualificació de tensió; No utilitzeu el CMM amb altres dispositius electrònics de gran potència junts com aire condicionat, duplicant la màquina trituradora, etc. En cas d'utilitzar junts és imprescindible, si us plau adopti aïllant transformador o alta freqüència filtre de soroll.

6. base vibració requisit

Vibrar frequency≤10Hz amplitude≤0.5 mm

10 Hz < vibrar frequency≤30 Hz amplitude≤1mm

Vibrar la freqüència > 30 Hz amplitude≤3μm

7. l'aterratge

Per assegurar el CMM sistema de control de potència i pc sistema fiable i estable funcionament, hauria Equipem CMM amb un sistema de terra independent i fiable. El sistema de connexió a terra ha disseny segons la condició real local i resistència a terra ha de ser per sota de 4 ohm.

Quan la condició geològic és el dolent, el mecanisme de connexió a terra despullat a adoptar, que està fet de plana d'acer galvanitzat soldada i recobert pel terreny de joc per protegir-se. La resistència de posada a terra ha de ser per sota de 4 ohm, o hauria de ser allargar el dispositiu de connexió a terra.


Indiqueu a nosaltres si preguntes o assessorament

Correu electrònic:overseas@cmm-nano.com