Casa > Solucions > Contingut

CMM ús en fulla de l'aviació

Aug 22, 2016

Indústria de motor d'avió és l'essència de la fabricació i és una marca de nivell nacional de ciència i tecnologia. La fulla és el "cor" de components de motor d'avió, que va decidir el rendiment del motor, la seguretat i la vida. Per tant la detecció de la qualitat de la fulla és més estrictes i complexes. El mètode de detecció tradicional és utilitzar equip especial per posar a prova la fulla, que condueix a la descoberta baixa eficàcia i precisió pobre. En els darrers anys, amb la popularitat de tres Coordinar màquina de mesurament, la metodología més usada és utilitzar contacte CMM a mida en superfície de fulla pel mètode d'escaneig bidimensional per provar.

REVO probe in blade measuring

Tres Coordinar màquina de mesurament és àmpliament utilitzat en la mesura de peces mecàniques toleràncies posició i dimensió. Es duu a terme l'adquisició de dades a través de la sonda desencadenant o escaneig en la peça de treball i després a través de càlcul del programari a la síntesi de l'element a ser mesurat i obtenir els resultats. Es pot mesurar la digitalització de l'objecte, millorar l'exactitud de mesura a través de tecnologia de compensació d'error, i té programari mesura flexible per adonar-se automatitzar i alta eficiència de mesura de la fulla de l'aviació.

NANO precisió tres coordenades mesurar la màquina s'utilitza en aeronàutica, defensa nacional, fixació i indústries com ara automoció recanvis de mesura 3D de fabricació de motlles. Està equipat amb DMIS racional de software que està certificat per l' Alemany PTB. El programari té mòdul d'assajos de pales. Mòdul de detecció de fulla el gallet i modes de detecció d'escaneig de suports, suports secció escaneig. Això també de pressa pot calcular la posició mesurada dels paràmetres importants de la fulla, millora notablement la precisió de la detecció i l'eficiència.


Indiqueu a nosaltres si preguntes o assessorament

Correu electrònic: overseas@cmm-nano.com