Casa > Solucions > Contingut

L'ús del CMM a l'enginyeria inversa

Aug 11, 2016

L'enginyeria inversa és una mena de producció de lots de producte i la tecnologia de desenvolupament secundària desenvolupat a partir del segle XX. Perquè és en contrast amb l'ordre de desenvolupament de producte tradicional, per tant es refereix sovint per com enginyeria inversa. L'enginyeria inversa és el resultat de l'àmbit de maquinari comercial i militar. El seu objectiu principal és dur a terme la mesura de productes originals quan no es pot obtenir fàcilment la informació de producció necessaris. En segon lloc és utilitzar CAD per establir el model de producte, a continuació, dur a terme un tractament adequat al model de producte per produir productes nous. En l'enginyeria inversa, la tres coordenades màquina mesura és un equip important. El producte del procés de reconstrucció de la superfície digital i producte original requereix el suport de la tres coordenades màquina mesura.

Digital dels productes originals és el primer pas en el desenvolupament d'enginyeria inversa, també és el pas més crític. La precisió dels productes digitals que poden afectar l'estructura de l'anàlisi de producte i desenvolupament secundari del producte. Mentre utilitza Coordinar màquina de mesurament, que pot aconseguir major exigència de precisió i precisa 3 d model del producte.

Tres Coordinar màquina de mesurament es poden dividir en dos tipus: mesura contactar amb mesura i sense contacte. Contactar amb mètode d'avaluació per cap contacte amb mostres de detecció i enregistrar les coordenades a la superfície de la Mostra. Això es pot subdividir en gallet tipus i i tipus continu. Per a les mostres grans del sector aeroespacial, automòbil i altres indústries, generalment pot triar mesura contacte. La mesura de tipus de disparador pot ser artificialment previst, que pot aconseguir més punts a la gran curvatura o agut de zona de canvi de curvatura. Mentre que a l'àrea relativament plana, es pot mesurar amb menys punts per complir el requisit de precisió.

Mètode de mesura no-contacte es basa principalment en el principi bàsic en el camp del magnetisme òptic, acústic, i així successivament. Recollir ràpidament un gran nombre de punts dens en tota la superfície de les mostres conjunt, que és fàcil d'operar i pot reduir pla mesura artificial.

La quantitat de dades per tres Coordinar màquina de mesurament és molt gran, que pot assolir el requisit d'alta precisió. Així és més àmpliament utilitzat en l'enginyeria inversa.


Indiqueu a nosaltres si qualsevol pregunta o assessorament

Correu electrònic: overseas@cmm-nano.com