Casa > Solucions > Contingut

Operació abans d'iniciar el CMM

Sep 19, 2016

3D instrument de mesura és un tipus de màquina de mesura de precisió. Així la precisió és la clau, però l'exactitud no només es va decidir per la màquina com el seu marc, sonda i així successivament, també es va decidir per l'entorn i les habilitats operatives. Segueix són algunes notes sobre l'operació abans de començament el CMM.

El carril guia tramitació precisió de màquina de mesura 3D és alt, i la distància entre el rodament d'aire és petit. Si hi ha pols o altres impureses en la guia, provocarà zero gas rodament i guia ferroviària. Així que la guia es netegen cada vegada comença abans la màquina. Metalls baranes es netegen amb eixugar de gasolina d'aviació (120 o 180 gasolina de #) i guia de granit es netegen amb alcohol anhidre.

Recordar-ho, no pot donar qualsevol greix gas tenint en el procés de manteniment; Màquina de mesurament fins i tot si no pot utilitzar durant molt de temps, també ha de mantenir la humitat de la temperatura ambiental efectiva. Per tant, suggerim realitzar deshumidificació regular aire condicionat per prevenir el dany de la màquina sota altes temperatures i alta humitat ambient;

Si tres coordinar mesurament automàtic no s'utilitza durant molt de temps, ha de ser preparada abans de començar el treball: control coberta de temperatura i humitat (per a 24 hores), en l'ambient humit també ha de ser regularment obrir l'armari elèctric perquè la placa de circuit estigui completament sec i evitar el dany a causa de la càrrega humit quan sobtada. Llavors comprovar el subministrament d'aire, font d'alimentació. És millor configurar font de voltatge estabilitzat.

Indiqueu a nosaltres si preguntes o assessorament

Correu electrònic:overseas@cmm-nano.com