Casa > Solucions > Contingut

Una nova generació de mesurar la innovació

Aug 18, 2016

Cinc tecnologia de mesura de l'eix es refereix al moviment sincrònic de tres coordenades mesura machine(CMM) i sonda cap eix, que redueix considerablement l'error dinàmica sota la mesura d'alta velocitat. Cinc eixos s'aplica a complexos artefactes de precisió, mesura d'alta eficiència, especialment per a l'aeronàutica, aeroespacial, indústria militar i altres camps.

En el mètode de mesura tradicionals, CMM exercirà tot moviment necessàries per obtenir les dades superficials. L'acceleració inercial provocarà la desviació d'estructura de màquina, i llavors l'error de mesura arriba a ser.

PH20 probe headhigh speed five-axis scanning probe

Cinc tecnologia de mesura de l'eix s'utilitza juntament amb sonda de rotació lliure, la sonda pot moure en l'eix de dos rotació al mateix temps durant el procés de mesurament. Que trencar les limitacions tradicionals. Per tant, CMM pot treballar en la seva millor forma, és a dir, el CMM pot moure d'acord amb la direcció d'un únic vector es mou a una velocitat constant. Relativa a la CMM, sonda cap té un pes més lleuger i millor comportament dinàmic i té millor adaptabilitat. Així és capaç de rastrejar ràpidament el canvi de la geometria de la peça de treball i no els importarà error dinàmica perjudicial. D'altra banda també es pot accelerar la velocitat de mesurament de superfícies, escurçar el cicle de mesura.

Cinc tecnologia de mesura de l'eix no només millorar l'eficiència de mesura però escurçar el temps de maduració de producció en el grau més gran, que ofereixen un assessorament més integral de qualitat als fabricants.


Indiqueu a nosaltres si preguntes o assessorament

Correu electrònic:overseas@cmm-nano.com