Casa > Solucions > Contingut

Sistema multi-sensor mesura de cinc eixos REVO

Aug 16, 2016

REVO-2 és un nou producte de rampa que és un multi-sensor revolucionari per coordenades, mesurament de mesurament de l'eix cinc màquina. REVO-2 i el nou controlador CMM UCC S5 són a treure lliçons d'èxit REVO multi-sensors del sistema, que té el poder més fort i capacitat de comunicació i es pot utilitzar juntament amb sonda RVP imatge i altres sensors REVO últims.

 advanced trigger scanning probe five-axis fast scanning probe

Amb l'optimització de l'aire dur esfèrica tenint tecnologia en seu eix dos rotors, que pot proporcionar una plataforma rígida mesura s'adopta REVO-2. Dos eixos és impulsat per les escombretes més avançats, la resolució del codificador es canvia de l'original 0.08 segons a 0.002 segons. Quan s'afegeixi agulla llarga de 100 mm, la resolució posicionament pot arribar a 0.001 el MU, que és gairebé 40 vegades que les tecnologies de generació.

Renishaw va presentar el nou cap de imatge (RVP), que es pot utilitzar juntament amb REVO. RVP afegeix les funcions com ara gallet, ràpid escaneig de contacte i mesura de rugositat de la superfície sobre la base de detecció sense contacte per millorar les funcions de multi-sensor REVO.


Indiqueu a mi si preguntes o assessorament

Correu electrònic: overseas@cmm-nano.com