Casa > Solucions > Contingut

Com netejar el sobirà ratllat CMM

Sep 02, 2016

Coordenades d'alta precisió màquina de mesurament és necessari per treballar en un entorn interior lliure de pols, la temperatura ha de ser controlada entre 18 a 22 graus, una humitat d'aire controlat entre 40 i 70%. Així mesurar entorn estiguin instal·lats amb equips de climatització adequat. Condicional usuari pot decidir instal·lar assecador per assegurar la qualitat d'aire. Encara que lesque tres coordenades mesura màquina a un bon entorn, el governant ratllat encara cal fer manteniment sobre una base regular. Això pot garantir l'exactitud de mesura i prolongar la vida útil del tres coordenades instrument de mesura.

Ratllat governant és component de mesura de precisió, el seu manteniment juga un gran paper en millorar la precisió de la mesura. Cops són les notes de la forma correcta de netejar ratllat regle:

En primer lloc, submergir en absorbent ball amb l'alcohol deshidratat, portar el absorbent ball netejar d'un costat del governant ratllat a un altre costat i llavors canviar-lo amb el ball de cotó net per netejar una vegada més. Cotó no es poden reutilitzar i sense esborrar i tornada. Prestar especial atenció a que fan no per tocar el responsable de la lectura en el procés d'eixugar. Perquè llegint responsable s'utilitza per llegir xerricant calibració del sensor, la seva situació i distància de reixeta amb precisió són ajustats. Si aquestes coses es canvien, farà que els errors de lectura que no pot iniciar el sistema, així que assegureu-vos de prestar atenció a ella; I no deixeu que el soroll de pal de fibra de cotó a l'escletxa, adsorció fibra produirà electrostàtica que afecti la lectura responsable. Ratllat governant no hauria de ser eixugat freqüentment, quart o mig any, un està bé.

Per Renishaw reixeta oberta governant, hi ha una mena de pel·lícula protectora en la capa de reixeta governant. Si voleu netejar-lo, refresqueu-vos a flannelette amb l'aigua d'abrasió o d'eixugar amb etanol anhidre. Però la qualitat d'etanol anhidre ha de ser elevat, que no pot contenir metanol, perquè metanol és la corrosió de la pel·lícula protectora.


Indiqueu a nosaltres si preguntes o assessorament

Correu electrònic:overseas@cmm-nano.com