Casa > Solucions > Contingut

La influència de calibratge resultat causat per CMM sonda inspecció

Sep 01, 2016

Sonda sistema és la part clau de la tres coordenades machine(CMM) mesura, que s'utilitza principalment per mesurar la superfície de la peça de treball. I té la relació tancada amb l'eficiència en el treball i la precisió de tres Coordinar màquina de mesurament. On no hi ha cap responsable mesura avançats, hi ha cap funcions destacades del CMM.

La calibració de sondes CMM té dos objectius principals: rebre el diàmetre de compensació de robí agulla i establir la relació entre diferent Angle agulla de mesurar amb precisió. Precisió de calibratge sonda directament afecten a la precisió de calibratge. En el calibratge de sonda, tres coordenades topògraf mesura màquina ha de prestar atenció al problema de seguiment:

1. ' agulla Selecciona la mesura apropiada i ampliació, general utilitzar 4 * 30 agulla sense l'extensió. Fermament instal·lar agulla i esfera, eixugui net el llapis i esfera per l'alcohol anhidre.

2. després de la calibració de sonda, sonda calibratge precisió verificació efectuar, desviació del programa de validació o conegut pel programari, amb no més de 30 mm anell ample i gage bloc per formar un conjunt complet de validació.

3. mesura de la velocitat de la calibració de sondes pot mantenir amb la velocitat de calibratge de precisió. Especialment per a aquells utilitzat per molt de temps o sovint, quan la velocitat de mesurament de la calibració de sondes és diferent, el diàmetre de compensació i diàmetre robí serà diferents.

4. Si la sonda calibratge resultats trobats que l'error de forma és més gran, ha de considerar si causada per les raons següents o no: en primer lloc, la sonda o esfera no és esborrat, hauria ser eixugat net després de la comprovació de nou; En segon lloc, cap sonda és massa vell, ha de ser substituït; En tercer lloc, la rectitud de barana guia té grans canvis, hauria de comprovar a través de la precisió de calibratge de desplaçament; Endavant, el coixí d'aire està bloquejat, hauria ser oportuna netejat i ajustats. Si troba que el diàmetre no és normal, hauria de considerar si no eixugar netejar o esfera el diàmetre d'entrada és normal.


Indiqueu a nosaltres si preguntes o assessorament

Correu electrònic:overseas@cmm-nano.com