Casa > Solucions > Contingut

La influència de la temperatura i humitat en el CMM

Sep 07, 2016

La temperatura de funcionament normal de les tres coordenades machine(CMM) mesura és 20 ℃±2 ℃, i la humitat és 40% - 70%. S'augmenta la temperatura del CMM des de baix a dalt, i la temperatura està canviant a cada moment. Així la diferència de cada eix ratllat temperatura i peces temperatura influirà tres coordinar mesura precisió de mesura de màquina. De fet, si la humitat és massa gran, es mal podrien fer malbé el bloc flotant i alguns components bàsics fonamentals de la màquina, que directament es farà malbé l'instrument de mesura. Així que en la mesura del possible per garantir distruption coberta de temperatura i humitat ser controlat en el rang normal, per tal de millorar la precisió de tres Coordinar màquina de mesurament.

 NANO Metrology is a manufacturer of Precision measuring machine

Tres Coordinar màquina de mesurament com una mena d'instruments de mesura de precisió, manteniment puntual pot prolongar la vida útil de la màquina, poden garantir la precisió i reduir la proporció de fracàs.

Tres Coordinar màquina de mesurament és estricte a l' entorn, així que cal controlar estrictament la temperatura i humitat.

Rodament de gas de CMM mai és portar estructura en teoria, però si el recurs d'aire no està net, és a dir, amb oli, aigua o impureses, que pot causar tenint gas bloquejar, més seriosament el gas tenint i flotant zero ferroviari. Així hem regularment comprovar l'aire de màquina i drenar l'aigua i regularment neta filtre separador d'oli-aigua. Font de l'aire també es liquidaran atenció, aire compressor o gas subministrament de gasholder també necessitat revisat regularment.


Indiqueu a nosaltres si preguntes o assessorament

Correu electrònic:overseas@cmm-nano.com