Casa > Solucions > Contingut

El mètode per eliminar l'Error de CMM

Aug 26, 2016

Avui en dia, tres coordenades machine(CMM) mesura s'ha utilitzat més àmpliament, però qualsevol programari d'instrument de precisió té efectes profunds en la nostra precisió de la mesura. CMM com un del programari de mesura més habitual, hi pot haver molts problemes en el procés d'operació artificial, que condueixen a la influència en la precisió de la mesura. Buscant una manera més eficaç reduir l'error s'ha convertit en una necessitat diària per a indústria de mesura. Què és la millor manera d'eliminar l'error de tres coordenades, a continuació es presenten alguns consells:

 bridge CMM with video systemprecison and practical coordinate measuring machine

Primer de tot, quan estem buscant la manera de reduir l'error de tres coordenades l'instrument de mesura, la millor manera és considerar el model o la configuració dels productes àmpliament, en cas contrari pot ser contraproduent. Si estem utilitzant un tipus manual, la cada operador en el procés utilitzant hauria intenta mantenir el mateix punt de mesura velocitat, perquè pugui màxima reduir l'error causat per explotació artificial.

En segon lloc, si utilitzem el mesurament automàtic, en el moment de cada mesura, automàtica mesurar elements amb mode de velocitat constant, es pot reduir en gran mesura l'efecte força mesurament dels resultats de mesura. D'altra banda, hora d'escollir els elements de mesura, la longitud efectiva ha de ser molt de temps en la mesura del possible, especialment l'element base. Això pot garantir l'efecte de mesura.

Amb tot, com el paper de les tres coordenades instrument de mesura és més important en el futur, els usuaris poden encarar una gran quantitat de factors que afecten la seva exactitud, així faríem millor capaç de manejar el mètode per reduir aquests errors per obtenir resultats més acurats a mesura.


Indiqueu a mi si preguntes o assessorament

Correu electrònic:overseas@cmm-nano.com