Casa > Solucions > Contingut

L'ús del CMM en la producció d'automòbil

Aug 10, 2016

En el ràpid desenvolupament de l'entorn de producció industrial, la R + D + i fabricació d'un gran nombre de peces mecàniques complexes tot necessita proves avançada tecnologia i instruments, especialment en la recerca de maquinària de precisió, producció de màquina-eina de control numèric, peces d'auto fabricació, aeroespacial i l'auge de la indústria electrònica. La coordenada mesurament automàtic, com una de les importants instrument de gran precisió, ha estat més i més valorats pels investigadors i producció a causa de la seva mesura de dimensió convenient tridimensional d'espai, que pot realitzar on-line detecció i mesura automàtica.

En el camp de la fabricació d'automòbil, l'objectiu de qualitat de la indústria manufacturera moderna és tant com sigui possible mantenir la producció de peces d'acord amb els requeriments de disseny. No obstant això, si per assegurar la consistència del procés de producció i disseny, cal controlar el procés de fabricació. El mètode més eficaç per controlar el procés de fabricació és mesurar amb precisió la mida, després d'obtenir la informació de mida, anàlisi i resposta les dades per al procés de producció, per contínuament millorar la qualitat del producte. Control de processos és el nucli de mesurar amb precisió la mida de peces d'obra. Tres Coordinar màquina de mesurament és una de les maneres més eficaces per mesurar acuradament i avaluar les dades de mida. I poden en lloc d'una varietat d'eines de mesurament de superfícies, eines de mesurament d'avió, combinació fixa o costum de dilatació car i la precisió del mesurament eines manual. Així redueix el temps necessari per completar la inspecció tècnica de vehicles complexes. Tres Coordinar màquina de mesurament pot proporcionar la fàbrica producte inspecció, calibratge de màquina, qualitat al client i altres funcions ta el mateix temps mentre que proporciona dades de mida com les condicions de procés de producció d'informació útil per al control de processos.

L'aparença del cos és l'exhibició més intuïtiu del vehicle disseny i fabricació de nivell. I el cos d'alta precisió és la garantia de la forma bella, estalvi de temps i la qualitat de l'automòbil. La qualitat té un paper decisiu en el concurs. Per poder utilitzar l'alta precisió, alta eficiència de tres Coordinar màquina de mesurament d'implementar anàlisi de testatge de precisió, monitorització i lot seguiment per a la producció de la indústria d'auto.

Tres Coordinar màquina de mesurament com una nou, eficaç precisió instruments de mesura té un avantatges molt importants. Ara, ha estat àmpliament utilitzat en la fabricació de maquinària. Es converteix en aparells de comprovació universal en inspecció industrial moderna i control de qualitat.


Indiqueu a mi si preguntes o assessorament

Correu electrònic: overseas@cmm-nano.com