Casa > Solucions > Contingut

Mètode de tractament de vibració del CMM II

Aug 05, 2016

En la indústria manufacturera moderna, tres coordenades màquina de mesurament és més aplicades en el procés de producció, que fa que producte objectius i clau de qualitat canviat gradualment d'inspecció final a control de processos de fabricació. A través de la retroalimentació d'informació a oportuna ajustar els paràmetres de l'equip de processament per garantir la qualitat del producte i producció processar estabilitat i millorar l'eficiència productiva.

renishaw probe head

Perquè hi ha més i més mesura hidrolítica màquina en lloc de producció, la vibració es converteix en un problema recurrent. Mentre que els usuaris en el processament de prova, si la vibració prova dades de tres coordenades màquina és fora de la gamma, tindrà gran influència sobre la precisió de la mesura. En aquest moment hem de construir la base especial.

Si les dades de prova de vibració de tres coordenades màquina és dins la gamma, en aquest moment, el lloc d'instal·lació de instrument mesura han de complir les condicions següents:

1. en totes les direccions, la rasant del terra generalment és inferior a 5 mm/m.

2. planta rodament ha de ser major que la suma del pes màxim de la màquina i el pes màxim de mesurar peces.

3. la instal·lació de l'àrea de màquina mesura han sense activitat superficial o fractura

4. el sòl suport a punts i els punts brut circumdants cal ser netejats.

patent aibration cushion to reduce vibration

També podem oferir CMM amortiment mecanisme que és nostra patent (Patent núm. és ZL 2014 2 0532122.0). Aquesta nova tecnologia pràctica és amortiment de goma.

I pot retardar la vibració i garantir l'exactitud de la màquina.


Indiqueu a nosaltres si preguntes o assessorament

Correu electrònic:overseas@cmm-nano.com