Casa > Notícies > Contingut

Introducció de la màquina de mesura de coordenades

Nov 23, 2017

Segons el desenvolupament de la màquina de mesura de coordenades, contribueixen al desenvolupament de la tecnologia i al desenvolupament de l'instrument a través de diverses maneres. La màquina de mesura de coordenades pot aconseguir un desenvolupament millor al mantenir el centre del desenvolupament, també per comprendre el valor de tot el camp.

QQ截图20171123165410.jpg微信图片_20171123165326.jpg

Mitjançant un programari de mesura professional, podem avaluar les característiques del formulari a través d'aquests punts i calcular-ne la mida i la posició. L'instrument de mesura de coordenades es pot utilitzar per recollir les dades del punt de separació mitjançant el mètode de la sonda d'activació similar. La sonda d'escaneig de l'instrument de mesura tridimensional té una bona freqüència natural, no té una estructura mecànica o mecànica adequada per a l'escaneig d'alta velocitat. El sistema de mesurament de la sonda d'escaneig òptic d'aïllament d'alta precisió pot reflectir directament la desviació de la sonda, amb una millor precisió i una ràpida resposta dinàmica.

La màquina de mesura de coordenades té una varietat de configuracions i solucions per a una sonda d'escaneig d'alta precisió, que es pot aplicar a diverses mides i configuracions CMM. El capçal d'escaneig continu d'alta precisió és molt adequat per a la recollida de dades de contorn d'alta velocitat de la caixa i la peça de forma complexa.