Casa > Notícies > Contingut

"Fet a la Xina" en els Jocs Olímpics de Rio

Aug 23, 2016

La cerimònia de cloenda Olímpic 31 se celebra el 21 d'agost a Rio de Janeiro, Brasil. Tenim 70 medalles en total i ens sentim orgullosos de tots els atletes. a més, MADE IN Xina també impregna en aquest Jocs Olímpics. I ara, deixi ' ns saber més detalls.

Fet en barbeta- Metro

El novembre, 2015, 90 metres especials per tots els Jocs Olímpics va arribar a Rio de Janeiro.

La R + D + i fabricant de "Metro Olímpic" és CRRC Changchun ferrocarril Vehicles Co, Ltd Aquesta ruta és previst per 300000 persones cada dia, que pot poc temps de ciutat per l'eix dels Jocs Olímpics en mitja hora. També està dissenyat segons les condicions locals i circuit de trànsit, que combinen els elements culturals brasilers. La r + D de "Metro Olímpic" crea una història xinesa de servei per a l'estranger Jocs Olímpics.

Fet a la Xina - aire-contenidor

L'equip d'aire condicionat d'obertura lloc cerimònia que pot mantenir gent 82000 - l'estadi Maracaná, els fets a la Xina.

Gree proporciona aire-contenidor i servei per als seus olímpiques i altres projectes de suport, que també significa que "Fet a la Xina" obtenir revisió i aprovació de responsabilitat social i integral del Cojo.

Fet a la Xina - dispositiu d'inspecció de seguretat

Empreses de xinès, Nuctech Co, Ltd i Dahua Tecnologia Co, Ltd etc, proporcionar seguretat raigs x equips i vídeo de productes de cribratge.

Raigs x equips d'escaneig, reconeixement facial, la tecnologia i la càmera esfèrica proporcionarà seguretat dels Jocs Olímpics.

Fet a la Xina - sistema d'INTERFONIA

El sistema d'intèrfon d'obertura i tancament de cerimònies, jocs de vela i la vila olímpica dels Jocs Olímpics són tots de la Xina.

Empreses de comunicació xinesos, Hytera comunicacions Co, Ltd, proporcionar 1200 intèrfon digital per a la Comissió organitzadora, i és també amb drets de propietat intel·lectual independents XPT realçat sistema clúster virtual.

Fet a la Xina - maquinària d'Enginyeria

La part de maquinària Enginyeria de major nombre i l'escala més gran Rio de Olímpic poble està fet a la Xina.

A la Xina - coincideixen amb els equips

Jinling esports Co, Ltd disposa d'equipament de partit de voleibol per Jocs Olímpics de Rio 2016.

Fet a la Xina - nina de mascotes

2.5 milions mascotes olímpiques de Rio, Vinicius i insígnies commemoratives volar des de Xina a Rio.


Indiqueu a nosaltres si preguntes o assessorament

Correu electrònic:overseas@cmm-nano.com