Casa > Notícies > Contingut

LA COMPARACIÓ DE CALIBRE I EL CMM

Jul 19, 2016


Calibre és una eina especial produït per controlar tota mena de mida mecànic per empresa de producció industrial, que per massa produeix productes com peces d'automòbils, per reemplaçar eines de mesurament professional com pinces, endollar ample, ample la posició adequada, etc.. Pot fer les següents mesures: la clau disposa de detecció, detecció de línea característica, detecció de forats funcional, la detecció de zona gran deformació durant el procés de muntatge, muntatge de prototips, als inicis de la funció de detecció de joc i així successivament. CMM pertany a un tipus d'eina de mesurament d'alta precisió, gairebé totes les parts es poden mesurar, incloent-hi l'exactitud de calibre també necessiten el suport del CMM. CMM és una mena d'instruments de mesura utilitzats, però GMAO generalment no són apropiades per a la mesura en línia. Hi ha alguna diferència més avall.

1. de costos. Tia en una inversió de calibre és menor que la de GMAO, però pensant a llarg termini, el cost del CMM és menor que el cost de calibre. Indicador mesura cal fer models de tots els objectes mesurats, el cost és molt elevat. I CMM combinat amb fixació flexible té els avantatges de costos a llarg termini, encara que la inversió inicial és més gran i ha costat cert manteniment diari.


2. flexible. Ample és una mena d'equipament per parts o Assemblea de mesura especial, la majoria no són flexible. CMM combinat amb la fixació flexible pot mesurar gairebé tot tipus de peces, la flexibilitat és molt bona.


3. conveniència de mesura. La conveniència de calibre és molt bo, que només cal posar les peces en l'indicador. CMM combinat amb fixació flexible que necessiten parts fixes, establir un sistema de coordenades, programa, etc., però per a mesurar la conveniència, màquina portàtil braç satisfer enormement la conveniència de la mesura.


4. precisió. L'exactitud de fixació és generalment ±0,15-±0,2 mm. Si amb pinces vernier, el nivell de precisió és ± 0.1 mm. CMM exactitud pot arribar a nivell de micres en general.