Casa > Notícies > Contingut

LA DIFERÈNCIA EBTWEEN PLE-AUTO I SEMI-AUTO CMM

Jul 22, 2016


Tres CMM, de fet, es pot dividir en tipus automàtic complet, semi-automàtica i manual. Automàtic és totalment controlat per l'ordinador, mentre que el manual està totalment controlat per artificial. I semi-automàtica sense un agulla rotatòria totalment automàtic cap i control de sistema, així sempre que quan és necessari transformar l'angle de l'agulla, cal transformar l'angle de sonda manualment. Deixi ' ns saber sobre la diferència entre semiautomàtica i automàtica!


A. diferència de preu

Des de la Perspectiva del comprador, la primera preocupació ha de ser la diferència de preu, el cap de sonda del CMM semi-automàtica és diferent d'automatic complet més. El manual és més barat que la automàtica...

B. precisió de la mesura

Relatiu al preu, la precisió de la mesura és un dels valors que pot provar el producte si qualificat, així la precisió més alta pot conduir a la millor qualitat. Un semi-automàtica, a causa de la necessitat d'artificial per ajustar la prova, pot tenir algun error en el procés de mesurament. El automàtic complet és totalment controlat per PC, que redueix considerablement l'error artificial. Tan relativament la precisió del CMM automàtica és superior d'CMM semi-automàtica.

C. producció d'eficiència

L'arrel d'una empresa és eficiència excepte qualitat. El CMM automàtic complet és controlat per ordinador en el procés de mesurament, que només necessiten l'enginyer davant l'ordinador i posar en el programa. Mentre CMM semi-automàtica és no, per l'impacte d'una prova manual. Temps cal transformar la sonda responsable manualment, tan semi-automàtica CMM té menys avantatges que els automàtic complet.

Presentem la diferència entre semi-automàtic i automàtic complet CMM anterior. En realitat no puc dir que és millor perquè l'elecció entre completament automàtic i semi-automàtica és totalment degut a la situació actual. Nosaltres no podem generalitzar.