Casa > Notícies > Contingut

Les raons per les mercaderies es queda enganxada En brasilera personalitzada (II)

Jan 12, 2017

3. MAPA

El Ministeri d'Agricultura, Pecuària i Abastament, que és Portuguesefor Ministeri d'Agricultura, Ramaderia i Abastament, MAPA, és l'agència reguladora responsable de supervisar la importació de productes d'origen animal i vegetal. Com és el cas de productes de salut o la importació de cosmètics, la importació d'aquests productes està subjecte a un llicències d'importació que es requereix per despatxar la mercaderia en duana brasilera.

La companyia de la importació de productes d'origen animal i vegetal ha d'estar registrat en el MAPA. Per inscriure-s'hi cal presentar els següents documents a la SIF, el Servei Federal d'Inspecció:

• Còpia dels Estatuts

• Còpia de la targeta de CNPJ

• Registre de la Forma Companyia

• Declaració de l'importador de condicions adequades per a l'emmagatzematge del producte

També és responsabilitat dels agents de SIF per supervisar si la importació de productes d'origen animal i vegetal eren legals. Aquests agents presten especial atenció a si s'han respectat els requisits sanitaris, ja que podrien comprometre els sectors brasilers ocupen d'animals i vegetals.

També estan subjectes a inspecció MAPA és l'envàs o paletes que vénen amb els productes. Quan el transport de mercaderies en caixes de fusta, per exemple, es requerirà un certificat de fumigació o certificat de tractament tèrmic.

4. INMETRO

INMETRO requereix que alguns productes, que es poden trobar en aquest article, estar certificats amb la finalitat de ser comercialitzats al Brasil, i les mateixes regulacions s'imposen sobre les mercaderies importades. En aquest cas, el producte o bé ha de ser certificada per:

• Una agència reguladora estrangera que és reconegut pel INMETRO

• INMETRO, en arribar al Brasil

Per a tots els productes que estan subjectes a certificació obligatòria pel INMETRO, es necessita una llicència especial per tal de importar-los. Per a tots els casos es presenten en el Reglament Nº 354 pel INMETRO, un Declaração de Liberasáo paràgraf Importação de Produtos, portuguès de declaració de despatx per a la importació dels productes, ha de ser sol·licitada a INMETRO.

5. auditor Fiscal d'Ingressos Federals del Brasil

La Receita Federal do Brasil, que és l'Agència Federal del Brasil, és responsable de fer complir les regulacions duaneres. Amb aquesta finalitat, l'auditor fiscal d'Ingressos Federals del Brasil també es permet per supervisar la importació de qualsevol mercaderia al Brasil i per tant pot fer-se amb qualsevol bé si entenen que hi ha alguna cosa malament amb la forma en què els béns van ser tractats, especialment en el procés d'aterratge, fins i tot si els documents presentats per l'importador estaven en ordre.


Nota: L'article repost de Realogistics

http://www.realogistics.com/index.html