Casa > Notícies > Contingut

L'ÚS DE CAD A MESURAR COORDINAR MÀQUINA

Jul 29, 2016

bridge cmm

Coordinar màquina de mesurament s'ha utilitzat àmpliament en motlle, Aeronàutica i automoció indústria manufacturera. L'aplicació de CAD a la coordenada màquina de mesurament està utilitzant el programari desenvolupat per ordinador per dur a terme la prova mesura avançada.

Coordinar màquina de mesurament s'ha utilitzat àmpliament en motlle, Aeronàutica i automoció indústria manufacturera. L'aplicació de CAD en el mètode de prova de coordenades meThis està mesurant model CAD en programari en absència d'artefactes reals. En gran mesura redueix la fase de detecció per al funcionament de l'objecte de prova real i no només pot millorar l'eficiència de detecció, estalviar recursos prova però redueix la intensitat de treball.

coordinate measuring machine cmm

CAD utilitzat en la producció d'enginyeria inversa. L'enginyeria inversa és el procés per emetre dibuixos o dades rellevants segons la peça de treball, en comparació amb el tradicional procés en que la peça de treball segons els dibuixos o dades rellevants. En l'enginyeria inversa, primer per sobre és utilitzar tres Coordinar màquina de mesurament per mesurar les formes de mostres, amb precisió i llavors utilitzar funcions de CAD per fer front les dades mesurades i després genera l'un o diversos CAD arxiu format de dades de.

measuring system

Configuració de precisió de Nano de CMM té una funció forta de programari de CAD que importarà el model de CAD a mesurar, i que pot funcionar en mode fora de línia d'obrir el programari auto-aprenentatge funció, el sistema generar automàticament el programa mesura, també pot ser mesura simulada, descobreix els errors d'operació en el procés de mesurar el camí i recollir punts i de modificar el programa. La mesura real pot minimitzar els possibles problemes i màxim pot garantir la seguretat en el procés de la mesura.


Tres Coordinar màquina de mesurament com una mena de comú de mesurament automàtic, ja que té mesura d'alta precisió i mesurar l'eficiència i operació convenient. Es pot realitzar el mesurament en línia. I la introducció de les funcions de la CAD, portarà tres coordenades màquina mesura major utilitzant l'espai.


E-mail:2972853095@QQ.com