Casa > Notícies > Contingut

MÈTODE DE TRACTAMENT DE VIBRACIÓ DEL CMM

Jul 26, 2016

Vibració és un dels principals factors que influeixen en la mesura de màquina de precisió i estabilitat, per assegurar el CMM assegurara la precisió suficient, cal crear un entorn adequat per màquina de mesurament.


Si instal·lació CMM on estan molt influenciats per la vibració, tendim a adoptar la forma de tractament de la Fundació (habilitació del xamfrà, rasa d'aïllament), però el mètode d'aïllament té manca evident (com precisió CMM de productes no poden ser satisfetes i l'utilitza entorn, si l'usuari a la planta, òbviament, no pot adoptar esquema Fundació), l'aparició de mecanisme d'amortiment ha compensat per la insuficiència de l'aïllament de vibracions de Fundació.


Nano precisió Disseny autònoma patent tecnologia - CMM mecanisme d'amortiment. Instal·lació fàcil i còmode. Posant la coixinet de goma en la part superior i inferior d'amortiment matriu de bloc de goma, inserint els dos inserir a l'altre utilitzant l'amunt i avall llocs guia per assegurar la ubicació. Quatre forats roscades sobre el substrat dos matriu pot ser connectat a la amortiment CMM o terra. Quadrilàter està equipat amb Pilar guia, que poden prevenir eficaçment l'enderrocament o bolcada a causa de la força unilateral del dispositiu d'amortiment.