Màquina de mesura ràpida de vídeo, màquina de mesurament de superfície, màquina escanejadora de superfície òptica 3D

1. Càlcul de múltiples roscades, alta velocitat de càlcul.
2. Accés ràpid a la superfície de les dades del núvol del punt de les peces
3. Escaneig de relíquies culturals i visualització en 3D

Detalls del producte


A. Àmbit d'aplicació del sistema

Disseny invers : accés ràpid a la superfície de les dades del núvol del punt de les parts, construint un model matemàtic tridimensional, per aconseguir l'objectiu del disseny ràpid del producte.

Proves de producte : control de qualitat de la línia de producció, detecció de mida de forma i posició, especialment adequada per a la detecció ràpida i d'alta precisió per a superfícies corbes complexes, pot detectar peces de fosa, forja, estampat, motlle, plàstic, fusta i altres productes.

Altres aplicacions: escaneig de relíquies culturals i visualització en 3D, corretges anormals de dents, cirurgia plàstica i operació de la superfície superior.

QQ% s% 20170630093054.jpg

B. Avantatge de la tecnologia del producte

Tecnologia avançada de la base: l' adopció de tecnologia de mesurament òptic internacional avançat de heterodines i de gran velocitat de transferència de freqüència, la gran majoria d'objectes sense tractament de polvorització superficial es poden escanejar directament i poden escanejar objectes de colors fins i tot negres.

Velocitat d'alta velocitat: càlcul de diversos fils, alta velocitat de càlcul. Un temps de càlcul de l'escaneig únic és de 2 a 4 segons, que pot guanyar entre 1.3 i 4 milions de punts.

L'amplada de mesura és ajustable: d' acord amb els requisits de l'usuari, equipats amb un o més grups de lent, que poden aconseguir una varietat de nivells de mesura, un sol ample de mesura: 32 mm × 24 mm ~ 1000 mm × 1000 mm.

Costures automàtiques: coincidència global del procés d'escaneig, l'empalmament automàtic, el suport a l'empalmament de les característiques de la peça de referència i de la mesura.

Trieu escanejar: escanejar amb una gran eficiència, escanejar la selecció manual de suport, millorar l'eficiència de la velocitat d'escaneig i el postprocessament.

Escaneig de color: en l'escaneig de formes 3D d'objectes alhora, també podeu escanejar i enviar la informació de la textura.

Funció de postprocessament rica: optimització en el núvol de punts de reducció de soroll, superposició de núvol de punt de fusió (supressió de superposició de superfície), funcions automàtiques de postprocessament en núvol de punts, com ara forats d'ompliment, triangle.

Funció d'anàlisi rica: amb rang de núvol de punts, una varietat de transformació de coordenades, ajust de l'element, tota mena d'funció d'anàlisi d'angle i mida.

Realitzeu una varietat de dades de sortida de la interfície: Punt cloud (ASC, IGS), malla triangular (STL), Texture map (OBJ).

Dades completes: tenen una funció de sonda òptica, pot ser convenient per al cim, la mesura de la ubicació de l'orifici.

El rendiment del producte és estable: desenes d'usuaris nacionals i estrangers confirmen que el seu rendiment és estable. Incloent diversos usuaris militars domèstics (acadèmia de prova de vol de Xina, força d'avió xinès, material compost, 43 instituts de recerca, etc.); La universitat d'Europa i Estats Units (universitat de NEWCASTLE, universitat de Glasgow, universitat Purdue, etc.), universitat nacional (universitat de Tsinghua, universitat industrial de Harbin, universitat d'aeronàutica i astronàutica de Nanjing, etc.).

Suport tècnic: recerca independent i desenvolupament, desenvolupament personalitzat és flexible; Una forta investigació i desenvolupament de l'equip tècnic superior per oferir solucions integrals i orientacions tècniques.

QQ% s es el tema 20170630093210.jpg

C. Paràmetres

TIPUS

XTOM


Rang de mesurament

400 mm * 300 mm

Paràmetres de mesura

Precisió de la mesura

0.01mm

Punt de llançament

0,2 mm

Distància de mesura

850mm

Profunditat de mesura

> 300 mm

Paràmetres de la càmera

Origen

Alemanya

Quantitat

2

Tipus d'interfície

Xarxa gigabit

Píxels de la càmera

2.3 milions de píxels ( 1920 píxels × 1200 píxels )

Longitud focal de la lent

25 mm

D. Entorn laboral

- Assegureu-vos de la precisió i la fiabilitat del sistema d'equipament al mesurar l'equip;

- Potència: AC 220V més o menys 10% 50Hz + + 2% (base de seguretat);

- Temp. De treball: 0 ℃ -40 ℃;

- Temperatura de calibració: 20 ℃ ± 2 ℃;

- Humitat relativa: ≤ (70 ± 10)%;


Com un dels principals fabricants i proveïdors de la Xina de màquines de mesura ràpida de vídeo d'alta precisió, màquina de mesurament d'escaneig superficial, màquina 3D d'escaneig superficial òptic, està aquí esperant el vostre contacte.
Investigació