Vidre especial de mesurament de la màquina, la inspecció de vidre

1. Tres eixos són tots els moviments instal·lat dispositiu de protecció 2.Efficient possibilitat d'acabar el mesurament complicada en el temps més curt que mesura 3.World controlador de marca famosa i sistema de mesurament per garantir l'alta eficiència de mesurament

Detalls del producte

Com un dels fabricants i proveïdors de màquina de mesurament especial d'alta precisió de vidre, vidre d'inspecció Xina al capdavant, és aquí a l'espera del seu contacte.

Complet sistema de mesurament automàtic

Especial dissenyat per mesurar el gruix, planitud i la deformació de glass.It pot complir amb els requisits de mesurament diversificades.

Model de la màquina:

Diversos 152.005 Diversos 152.005 Diversos 172.005

paràmetre equips

Warping Degree (mm): 0,015

Espessor (m): 0,2

Paral·lelisme (m): 0,5

Sistema Sonda recomanada:

1. Mundial controlador famosa marca i sistema de mesurament per garantir l'alta eficiència de mesurament.

2. Estructura de tipus obert pot proporcionar espai de mesurament d'ample.

3. Tres eixos són tots els moviments instal·lat dispositiu de protecció per garantir la seguretat i fiabilitat de mesurament.

4. Tres eixos estan tots instal·lats servomotor de CC i el sistema de conducció corretja síncrona forma de la dent per garantir l'estabilitat de moviment i la precisió de posicionament.

5. Customerization especificacions per complir els diversos requisits de mesurament; sense contacte de mesurament en les superfícies de peces de treball per acabar el mesurament de característiques pel sistema de mesurament òptica.

6. Capacitat de mesura eficient per acabar el mesurament més complicada en el menor temps

7. Aplicació de la tecnologia de compensació de la geometria 21 articles maquinària per millorar la precisió i l'estabilitat en gran mesura.

8. Aprovació de FEM (mètode d'elements finits) i el disseny optimitzat per assegurar la capacitat de resistència a la deformació estable i fiable.

9. El disseny especial ranura de la taula de treball pot conduir a la mesura perfecta d'ulleres.


Investigació